Pikantní kotlík s bulgurem 400 g

Kód: 8595648611036
Akce Novinka Tip Česká značka
1 hodnocení
179 Kč –20 %
Pikantní kotlík s bulgurem 400 g
179 Kč –20 % 143 Kč
Skladem

Pikantní masové směsi jsou velmi populárním pokrmem, který nechybí na jídelních lístcích většiny restaurací a tvoří i velmi oblíbenou položku v nabídce Adventure Menu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jídlo Adventure Menu je plnohodnotným ručně vařeným jídlem vyrobeným v České republice. Jídlo je v takzvaném tekutém stavu, není dehydrované, není instantní, je připravené k okamžité konzumaci. Stačí jej jen ohřát.

Jídlo je 100% přírodní, vyráběno ručně, tradičními postupy z čerstvých surovin od lokálních farmářů a zemědělců bez přidávání barviv a dochucovadel. Vybraná jídla jsou bezlepková, vyráběna z unikátní směsi kukuřičné a rýžové mouky.

Pikantní kotlík s bulgurem

Pikantní masové směsi jsou velmi populárním pokrmem, který nechybí na jídelních lístcích většiny restaurací a tvoří i velmi oblíbenou položku v nabídce Adventure Menu. Vepřová kýta a krutí stehenní maso se spojuje s omáčkou, proužky cibule, masitou klobásou, špekem a žampiony. Společně s bulgurem, neboli celozrnnou nalámanou pšenicí, tvoří chutné a výživné jídlo pro jakoukoli příležitost.

  • bez konzervantů a chemických přísad
  • 100% přírodní
  • tříletá trvanlivost

logo_black

Jídlo české společnosti Adventure Menu, to je perfektní a hlavně kvalitní řešení pro chvíle, kdy na pořádné vaření není čas, prostor nebo nálada. Připraveno je tradičními postupy z čerstvých surovin od lokálních farmářů a zemědělců, díky celosvětově patentované technologii zcela bez konzervantů a chemických přísad. Značka vyrábí dvě řady jídel.

Sterilované pokrmy si uchovávají svou přirozenou chuť, vůni, vzhled i nutriční hodnoty. Před konzumací je stačí pouze ohřát.

Dehydrovaná jídla z řady Lightweight jsou na tom obdobně. Díky unikátní technologii sušení Vacuum-Dried Tasty je v podstatě nerozeznáte od těch čerstvě připravených. Ručně uvařené jídlo se vkládá na nízké nerezové tácy a šokově se zchladí na cca 0 °C. Poté putuje do speciální vakuové komory, kde se cca 24 hodin suší. Oproti běžně využívané lyofilizaci spotřebuje tato technologie o 30 % méně energie, jedná se tedy o v tuto chvíli nejekologičtější způsob sušení potravin. Jídlo si zároveň uchovává otevřené póry, velmi rychle tedy nasákne potřebnou vodu zpět. Obrovskou výhodu představuje až 80% úspora a skladné vakuové balení, což ze sušených pokrmů činí ideální volbu pro každého, kdo si musí zásoby nést s sebou na zádech.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hotová jídla na cesty
Bezlepkové: Ne
Energetická hodnota (kJ): 1780
Hmotnost balení (g): 400
Porce: 1
Spotřebujte do: 20.1.2025
Typ: Hotové sterilované
Vegetariánské: Ne
Značka: Adventure MENU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Jídlo české společnosti Adventure Menu, to je perfektní a hlavně kvalitní řešení pro chvíle, kdy na pořádné vaření není čas, prostor nebo nálada. Připraveno je tradičními postupy z čerstvých surovin od lokálních farmářů a zemědělců, díky celosvětově patentované technologii zcela bez konzervantů a chemických přísad. Značka vyrábí dvě řady jídel.

Sterilované pokrmy si uchovávají svou přirozenou chuť, vůni, vzhled i nutriční hodnoty. Před konzumací je stačí pouze ohřát.

Dehydrovaná jídla z řady Lightweight jsou na tom obdobně. Díky unikátní technologii sušení Vacuum-Dried Tasty je v podstatě nerozeznáte od těch čerstvě připravených. Ručně uvařené jídlo se vkládá na nízké nerezové tácy a šokově se zchladí na cca 0 °C. Poté putuje do speciální vakuové komory, kde se cca 24 hodin suší. Oproti běžně využívané lyofilizaci spotřebuje tato technologie o 30 % méně energie, jedná se tedy o v tuto chvíli nejekologičtější způsob sušení potravin. Jídlo si zároveň uchovává otevřené póry, velmi rychle tedy nasákne potřebnou vodu zpět. Obrovskou výhodu představuje až 80% úspora a skladné vakuové balení, což ze sušených pokrmů činí ideální volbu pro každého, kdo si musí zásoby nést s sebou na zádech.

Design šablony vytvořil Shoptetak.cz & Tomáš Hlad.