Po celé léto OUTLET zboží za fantastické ceny!

Vše o značce Kilpi

Tvůrci značky Kilpi vybrali ty nejlepší lidi z oboru a vytvořili jeden tým tým vášnivých sportovců a zároveň odborníků na design i výrobu. Společně vyrábějí a vyvíjí vlastní outdoorové oblečení a sportovní doplňky zejména pro běh, cyklistiku, horskou turistiku a zimní sporty. Při výrobě těchto produktů se zaměřují zejména na funkčnost, praktičnost, kvalitní materiál, módní design a uplatňují své zkušenosti, které sbírají již od roku 1991. Produkty Kilpi pro své zákazníky neustále zdokonalují, a to díky týmu nadšených a zkušených sportovců, kteří tvoří KILPI RACING TEAM. Tito ambasadoři testují produkty a podrobují oblečení zatěžkávacím zkouškám v těch nejextrémnějších podmínkách a při stoprocentním výkonu. Zároveň přicházejí s vychytávkami a vylepšeními, díky kterým jsou Kilpi produkty jedinečné a originální. 

S Kilpi hravě vybavíte svůj šatník oblečením na výlet i do města. Vyberte si z celé řady sortimentu na zimu i léto, pro děti i dospělé. Vybavte se zimními či sofshellovými bundami, pohodlnými kalhotami nejen do přírody nebo na sjezdovku, sportovními mikinami, technickým oblečením, cyklistickými dresy i produkty na běh nebo běžky.

Kilpi je česká značka s tradicí a firma rodinného typu s mezinárodním přesahem. Značka Kilpi existuje od roku 2012 a v současnosti je zaregistrována ve více než 120 zemích světa. 

Máte rádi výzvy a neobyčejná dobrodružství? Kilpi podporuje smysluplné sportovní akce, které pomáhají lidem překonat vlastní limity. Je partnerem seriálu cyklistického MTB závodu Kolo pro život, extrémního beskydského ultramaratonu s názvem Beskydská sedmička nebo Mezinárodního festivalu outdoorových filmů. Denně plní své sociální sítě zajímavým obsahem, čímž si buduje vlastní komunitu zákazníků a oslovuje stále nové příznivce aktivního života. Ikonou značky Kilpi se stal severský sob – plyšový maskot v podobě soba v modrém tričku, který poutá pozornost za všech okolností.

A proč tedy zrovna Kilpi? Toto slovo znamená v překladu z finštiny výraz “štít”. A to je podstata i filozofie této značky. Spolehněte se, že oblečení Kilpi bude vaším štítem, a to nejen za ukrutného mrazu nebo vydatného deště.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz